Jasa

Fokus kana pangalaman palanggan sareng kemitraan pikeun nganteurkeun produk sareng jasa

  • Fresh Food

    Dahareun seger

    Aktipkeun parobihan harga sering dina hiji dinten, sacara dramatis ngahémat biaya kertas
  • Retail

    Écéran

    Otomatisasi harga sareng detil produk diénggélkeun diantara SKU masif di toko
  • Pharmacy

    Apoték

    Gampang méréskeun katerangan ubar anu dibutuhkeun sapertos harga, efek samping, sareng kontraindikasi
  • Digital Signage

    Tanda Digital

    Digitalisasi arsitéktur pikeun ningkatkeun produktivitas staf ngalangkungan panggunaan utilitas kantor langkung épisién

Solusi

Larutan standar ogé pribadi

  • Sistem ESL Awan

    Arsitektur awan industri munggaran anu leres. Operasi saderhana sareng fleksibel tina alat naon waé
  • Rujukan

    Nyayogikeun solusi khusus anu paling hemat biaya dumasar kana industri sareng sarat anu béda
  • Digitalisasi

    Optimisasi saluran promosi sareng penjualan. Ningkatkeun interaksi konsumen sareng pangalaman balanja
  • Genep Kauntungan utama

    Solusi ZKONG ESL ngahubungkeun toko sareng platform cloud ESL pikeun nyebarkeun biaya panghandapna

tentang Kami

Pangakuan sareng rekomendasi

Jaringan Zkongmangrupikeun inovator sareng solusi-supir Cloud Electronic Shelf Label (ESL), nawiskeun pangecér kalayan produk anu andal sareng biaya murah di panjuru dunya. Kalayan bantosan méga rak éléktronik Zkong's Cloud Electronic (ESLs) sareng téknologi IoT, pangecér tiasa sacara gampil ngatur sareng ngadorong penjualan sareng promosi di toko kalayan gancang, gancang, sareng konsistén.

Kami Terpercaya

Solusi Terpimpin Global sareng Panyayogi Jasa, Inovator ESL anu dipercaya sareng terhormat

2eb61a26
2a531962
2a85dce0
1c269a7d
1ac7b9a7
28e5a286
25ddc66a
25a9e8cd
22d9462c
21bab46f
16ec08e6
8ee50e46
8e432464
7d794b39
7ccfacc1
7a03dbd31
6d97f59d
6c15cf4b
5d4df4bc
5affe11d
4fcbb8aa
4b071155
4a851a14
8020c020
6843d41d
5395cef9
4829a2a9
3900e2fc
2090ae02
958af284
724bd1bd
696d95d8
8914cfea
358d563b1
235ce772
76fc8603
74b0337e
73bf1387
68eac102
10977f76
64ab54821
63ec05fd
051bbb3f
46bba880
40a58413
5a18c912
32848b54
021911a31
850864d1
731470d4
550683ae1
83022f23
a61e38c4
27217044
3431826b
911661f4
e0444db3
e5c2198d
e2b55788
dfc061c5
de8a4888
da1aacdb
d9c31efe
c3b2bd901
bfcd465f
bc97fa3e
ba9996b21
aeda9e7d
aacfe194
aa0d959c
aa0d5ab2
e894d979
febfdca1
fea05405
fd25e4c5
fa979351
f5288262
f5723d0f
f2821f2a1
f2c9bf1c1
f1ce77f7
f1c91484
ecf2f43d1
eca33378
ec8ecf06
e260775c
e9738d89
ffd7bdce

Anyar sareng Inpormasi

Solusi Terpimpin Global sareng Panyayogi Jasa, Inovator ESL anu dipercaya sareng terhormat

  • Zkong & Pameran Perdagangan Ritel Ka-22 Cina - 2020CHINASHOP

    Pameran Perdagangan Ritel Cina ka 22 - # 2020CHINASHOP - parantos maju di Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (NECC) di Shanghai. Jaringan ZKONG nampilkeun produk canggih kami sareng solusi pikeun paméran, di Exhibition Hall 8, stan 7032 kalayan simulasi lengkep ...

  • Ngenalkeun Master Mode Terakhir ZKONG

    Teu aya anu tipayun ningali intensitas krisis COVID-19, tapi sababaraha perusahaan modél mendakan yén aranjeunna langkung saé dilengkepan tibatan anu sanés — kalolobaanana kusabab kanyaho digitalna. Kaséhatan sareng kasalametan pagawé sareng konsumén salawasna diutamakeun sacara mutlak. Ayeuna, perusahaan fashion parantos nutup toko, ...

  • Transformasi Digital RIU dina waktos COVID-19

    RIU réngking nomer 35 dunya didirikan di Mallorca ku kulawarga Riu di 1953 salaku firma liburan leutik, kalayan diresmikeun hotél kota na anu mimiti di 2010, RIU Hotels & Resorts ayeuna gaduh 93 hotél di 19 nagara anu nampi langkung 4,5 juta tamu sataun. Tina labél kuno ...