13,3 inci

  • Multicolor 13.3  inch Electronic Shelf Label ESL

    Multicolor 13,3 inci Rak Éléktronik inci ESL

    Merk: Zkong
    -Nama: Multicolor 13.3 inci Label Éléktronik Label ESL
    -Ukuran: 13.3 ″
    -Ukuran Lainna: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 7.5 ″ 11.6 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum, konéng, Biru, Héjo, ungu jsb
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Wireless Bluetooth Tag with NFC Epaper Price Tag for Convenience Store

    Tag Bluetooth Nirkabel nganggo NFC Harga Erap Tag pikeun Toko genah

    Merk: Zkong
    -Nama: Tag Bluetooth Nirkabel sareng NFC Eaper Harga Tag pikeun Toko genah
    -Ukuran: 13.3 ″
    -Ukuran Lainna: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 7.5 ″ 11.6 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb