2,13 inci

  • Wireless Retail Display Price Tags Esl Label Digital Shelf Talker For Low Temperature

    Tag Harga Ritel Nirkabel Wireless Esl Label Digital Rak Talker Pikeun Suhu Rendah

    Merk: Zkong
    -Name: tag harga tampilan ritel nirkabel esl label digital rak talker pikeun suhu handap
    -Ukuran: 2.13 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ", 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9", 4.2 ", 5.8 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 .3
    -Bahasa: Cina, Inggris, Polandia, Spanyol, Rusia, Jepang, Thailand, Arab, jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Zkong ESL digital shelf labels  e ink price tag for retail chain stores

    Labél rak digital Zkong ESL e tag harga tinta pikeun toko ranté ritel

    Merk: Zkong
    -Nama: Zkong ESL labél rak digital e tag harga tinta pikeun toko ranté ritel
    -Ukuran: 2.13 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ", 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9", 4.2 ", 5.8 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 .3
    -Bahasa: Cina, Inggris, Polandia, Spanyol, Rusia, Jepang, Thailand, Arab, jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb