Ukuran ageung

  • Multicolor 13.3  inch Electronic Shelf Label ESL

    Multicolor 13,3 inci Rak Éléktronik inci ESL

    Merk: Zkong
    -Nama: Multicolor 13.3 inci Label Éléktronik Label ESL
    -Ukuran: 13.3 ″
    -Ukuran Lainna: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 7.5 ″ 11.6 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum, konéng, Biru, Héjo, ungu jsb
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Multicolor 5.8 inch Electronic Shelf Label ESL

    Multicolor 5,8 inci Éléktronik Rak Label ESL

    Merk: Zkong
    -Nama: Multicolor 5.8 inci Label Éléktronik Label ESL
    -Ukuran: 5.8 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum, konéng, Biru, Héjo, ungu jsb
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Wireless Bluetooth Tag with NFC Epaper Price Tag for Convenience Store

    Tag Bluetooth Nirkabel nganggo NFC Harga Erap Tag pikeun Toko genah

    Merk: Zkong
    -Nama: Tag Bluetooth Nirkabel sareng NFC Eaper Harga Tag pikeun Toko genah
    -Ukuran: 13.3 ″
    -Ukuran Lainna: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 7.5 ″ 11.6 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Electronic Shelf Label ESL NFC Digital Price Tag Eink tag for Chain Store

    Label Éléktronik Label ESL NFC Digital Tag Tag Eink pikeun Chain Store

    Merk: Zkong
    -Nami : Label Éléktronik Label ESL NFC Digital Tag Tag Eink pikeun Chain Store
    -Ukuran: 11.6 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 5.8 ″ 7.5 ″, 13.3 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Supermarket electronic price tag esl electronic shelf label digital price tag

    Pasar swalayan harga éléktronik tag éléktronik label éléktronik tag harga digital

    Merk: Zkong
    -Nami : Supermarket tag harga éléktronik tag éléktronik tag éléktronik tag harga digital
    -Ukuran: 7.5 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 5.8 ″ 11.6 ″, 13.3 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Tricolor Electronic Price Tags  Electronic Shelf Label ESL for Chain Store

    Tag Harga éléktronik Tricolor Éléktronik Rak Label ESL pikeun Toko Ranté

    Merk: Zkong
    -Nama : Tricolor Harga Elektronik Tag Éléktronik Rak Label ESL pikeun Chain Store
    -Ukuran: 5.8 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb