Wisata Pabrik

rht (1)
rht (2)

Zkongogé mangrupikeun pabrik anu berpengalaman ku terang pisan ngeunaan kumaha ngahasilkeun produk anu luar biasa. Kalayan MES + ERP, urang tiasa sacara gampang nanganan produksi masif nalika ngendalikeun kualitasna langkung saé sareng ngirangan karugian dina gelar anu maksimal. Kalayan saperangkat peralatan lengkep, urang ogé tiasa ngarang-ngarang barang naon waé kalayan gancang ku biaya anu langkung murah.

rth (1)
rth (2)