Hotél

Hotél tiasa nganggo Label Éléktronik (ESL) pikeun ngalamar di Kantin, ruang rapat sareng gudang.

Data anu akurat anu disayogikeun ku modeu operasi anu diinpormasi pikeun manajer pikeun nyandak kaputusan gancang. Biaya anu tiasa dikendalikeun sapertos alat, kertas sareng tinta tiasa dikirangan sacara épéktip. Ogé biaya tenaga kerja sareng tingkat kasalahan parantos dikirangan ogé.

RIU hotél ranté 【Spanyol】】