Zkong sadaya ukuran 23 Inci 35 inci 55 inci 65 Terbit LCD pamuter iklan tampilan layar digital layar sentuh layar pidéo

Panjelasan Produk:

'- CPU: S500 ARM Cortex A9 Quad Cores

- Resolusi Tampilan: 23.1 "Layar Lebar Ultra Lebar 1920 * 185

- Kakuatan: input DC 12V / 2A, panganteur TYPE_C, Stand-by <0.5W

- Caang: 400nit

- Kontras: 1200 : 1

- Android: Android 5.1.1

- RAM / ROM: DDR3 1G + 8/16G

- Antarmuka USB: 3 slot USB 2.0 diperpanjang ka komputer, flash disk, kaméra, jst.

- Kapanjangan: microUSB Interface, Sambungkeun ka PC salaku antar muka parangkat lunak, atanapi sambungkeun USB

disk, Kaméra, TP sareng Alat Periferal sanés

- WIFI: 802.11b / g / n (2.4 / 5GHz)

- Ethernet: 10M / 100M Ethernet

- Multi-basa: Slot kartu TF: ngadukung maén multimédia

- Kartu TF: Slot kartu TF: ngadukung maén multimédia

- Suhu Gawé: 0-50C °

- Format Dukungan:


Detil Produk

- CPU: S500 ARM Cortex A9 Quad Cores

- Resolusi Tampilan: 23.1 "Layar Lebar Ultra Wide 1920 * 185

- Kakuatan: input DC 12V / 2A, panganteur TYPE_C, Stand-by <0.5W

- Caang: 400nit

- Kontras: 1200 : 1

- Android: Android 5.1.1

- RAM / ROM: DDR3 1G + 8/16G

- Antarmuka USB: 3 slot USB 2.0 diperpanjang ka komputer, flash disk, kaméra, jst.

- Kapanjangan: microUSB Interface, Sambungkeun ka PC salaku antar muka parangkat lunak, atanapi sambungkeun USB

disk, Kaméra, TP sareng Alat Periferal sanés

- WIFI: 802.11b / g / n (2.4 / 5GHz)

- Ethernet: 10M / 100M Ethernet

- Multi-basa: Slot kartu TF: ngadukung maén multimédia

- Kartu TF: Slot kartu TF: ngadukung maén multimédia

- Suhu Gawé: 0-50C °

- Format Dukungan:

Gambar (JPG, JPEG, BMP, GIF, PNG)

Audio (MP1, MP2, MP3, WMA, WAV, OGG, OGA, FLAC, ALAC, APE, ACC, M4A, RM)

Video (RMVB, DAT, MPEG, MPE, MPG, M2V, ISO, VOB, MP4,3G2, MKV, TS, M2TS, M3TS,

M4TS, M5TS, MTS, M4V, FLV, FLC)

- Sértipikat: CE, FCC, ROHS-

Ukuran Bubuka

yy

FAQ

1. Naon ukuran anjeun gaduh?

Ukuran normal: 23,1 inci, 29 inci, 35 inci, 35,6 inci. Ukuran sanésna tiasa disaluyukeun

2. waktos nuju

3 dinten dugi ka 2 minggu.

3. Naon anu tiasa ditampilkeun dina layar?

Pidéo sareng gambar anu béda-béda. langkung rinci, tingali spésifikasi na.

4. Naon ari hirup?

Hingga 50000 jam damel.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali