Multicolor 13,3 inci Rak Éléktronik inci ESL

Panjelasan Produk:

Merk: Zkong
-Nama: Multicolor 13.3 inci Label Éléktronik Label ESL
-Ukuran: 13.3 ″
-Ukuran Lainna: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 7.5 ″ 11.6 ″
-Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
-Battery Life: 5 taun
-Témbong: bodas, hideung, beureum, konéng, Biru, Héjo, ungu jsb
-Suhu Kerja: 0 ~ 45
-Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
-Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb


Detil Produk

Ulasan Produk

Multicolor 13,3 inci Rak Éléktronik inci ESL

ytj

Label Rak Éléktronik Awan Multicolor

Kami ngararancang labél éléktronik (ESL) kalayan pangecér ngarah Alibaba di Cina. Éta leres-leres solusi kelas perusahaan nganggo Bluetooth, Wi-Fi, sareng téknologi komputasi awan, nawiskeun biaya total panghandapna sareng kinerja pangsaéna tina vendor ESL. Labél éléktronik (ESL) leres-leres diskalakeun sareng pusat dikelola dugi ka volume anu teu aya watesna, henteu kedah server di toko.

Tekanan kana ritel terus ningkat. Kusabab kedah harmonisasi e-commerce sareng Harga eceran, téknologi anyar diudag. Kauntungannana manajemén harga anu dinamis sareng komprehensif bari ngirangan beban damel atra. Anjeun tiasa sacara gampil ngarobih harga saluyu sareng pesaing anjeun atanapi miara paripolah balanja khusus.

Harga sasarengan sanés trend futuristik tapi kanyataan. Konsumén kéngingkeun sababaraha harga dina tawaran anu sering idéntik ngalangkungan saluran anu sanés. Ieu nyungkeun alat pikeun ngendalikeun sareng ngalancarkeun sababaraha saluran éta. Salaku tambahan, sistem kami nawiskeun aktualitas, hemat waktos sareng optimalisasi sumber daya. Penyesuaian harga manual mangrupikeun waktos sareng sumber daya teu masalah naha éta perusahaan ageung, pangecér mobil, supermarket, toko mode atanapi usaha alit. Pemberdayaan diri pikeun ngarobih sumber daya éta. Pangaluyuan harga digital saderhana sareng label rak éléktronik ayeuna janten hitungan menit tibatan jam.

E-commerce salajengna ningkatkeun tekanan kalapa ka pangecér sareng ngarah kana pangaluyuan harga anu langkung sering. Nampilkeun harga anu parantos ketinggalan jaman sering nyababkeun leungitna kapercayaan langsung ka konsumén, anu teu tiasa dipiboga ku pangusaha dina ékonomi ayeuna. Tag harga éléktronik nyayogikeun kamungkinan pikeun nyanghareupan kabutuhan ieu kalayan kalenturan, produktivitas sareng presisi. Ngarobih tag harga kertas tradisional peryogi kirang langkung 3 menit, anu gancang nambihan dugi ka sababaraha jam damel kanggo sadidinten toko. Di sagigireun palaksanaan harga anu langkung laun, ningkatna biaya sareng kamungkinan kamungkinan langkung luhur, tag harga kertas ogé tiasa nyababkeun limbah anu penting. Kusabab réspon anu pondok, labél waktos tiasa diapdet salami jam kerja tanpa résiko kasaluyuan rak sareng harga kasir anu ngirangan keluhan.
Hayu urang nganggo tag harga digital pikeun méréskeun sadaya masalah anu ngagaduhan tag kertas tradisional.

Kumaha Karya ESL?

ESL Nyingkronkeun sareng Cloud Platform

6226e0b52

Produk Patali

Aksésori

sdv

Sertipikat

rth (1)

FAQ

1. Naon anu diwangun dina sistem esl sadayana?

Éta diwangun ku tag ESL + base station + PDA scanner + software + mounting kit ESL tags: 1.54 '', 2.13 '', 2.66 '', 2.7 '', 2.9 '', 4.2 '', 5.8 '', 7.5 '' , 11.6 '', 13.3 '', warna bodas-hideung-beureum, dicabut batréna, base station: sambungkeun tag ESL kana scanner PDA sistem sadayana: ngabeungkeut tag ESL sareng komoditas Parangkat lunak: ngatur sistem ESL sareng ngédit témplat Mounting kit: bantosan Tag ESL dipasang di tempat anu béda

2. Naon témplat tampilan?

Citakan ngahartikeun inpormasi naon anu bakal ditampilkeun dina layar ESL sareng kumaha carana. Biasana tampilan inpormasi nyaéta nami komoditi, harga, asal, kode bar, jst.

3. Citakan tiasa disaluyukeun?

Teu kedah ngaropea. Éta visual pikeun ngédit témplatna, sami sareng gambar sareng nyerat dina kertas kosong. Kalayan parangkat lunak urang, sadayana mangrupikeun desainer.

4. Upami kuring mésér conto kanggo tés, naon anu kuring kedah diperhatoskeun?

Aya dua pilihan pikeun rujukan anjeun. a. Jenis dasar: 1 * Base station + sababaraha tag ESL + software b. Standar hiji: 1 kotak kit demo (sadaya jinis tag ESL + 1 * base station + software + 1 * PDA scanner + 1 set kit pemasangan + 1 * box) * Punten perhatoskeun base station perlu pikeun uji. Tag ESL kami ngan ukur tiasa dianggo sareng base station kami.

5. Kumaha cara ngagaleuh?

Mimiti ngawartosan kami ngeunaan sarat anjeun atanapi aplikasi Kadua kami bakal ngadugikeun anjeun numutkeun inpormasi anjeun Katilu punten ngadamel setoran numutkeun cutatan sareng kirimkeun tagihan bank Kaopat produksi sareng pengepakan bakal diatur Terakhir kirimkeun barang ka anjeun

6. waktos mingpin?

Pesenan sampel biasana 3-10 dinten Urutan formal nyaéta 1-3 minggu

7. Kumaha ngeunaan jaminan?

1 taun pikeun ESL

8. Naha anjeun nyayogikeun ESL demo kit pikeun diuji?

Leres. ESL demo kit sayogi, anu kalebet sagala ukuran tag harga ESL, base station, software sareng sababaraha asesoris.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali