Multicolor 5,8 inci Éléktronik Rak Label ESL

Panjelasan Produk:

Merk: Zkong
-Nama: Multicolor 5.8 inci Label Éléktronik Label ESL
-Ukuran: 5.8 ″
-Lain Ukuran: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 ″
-Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
-Battery Life: 5 taun
-Témbong: bodas, hideung, beureum, konéng, Biru, Héjo, ungu jsb
-Suhu Kerja: 0 ~ 45
-Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
-Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb


Detil Produk

Ulasan Produk

Multicolor 5,8 inci Éléktronik Rak Label ESL

hrt

Label Rak Éléktronik Awan Multicolor

Kami ngararancang labél éléktronik (ESL) kalayan pangecér ngarah Alibaba di Cina. Éta leres-leres solusi kelas perusahaan nganggo Bluetooth, Wi-Fi, sareng téknologi komputasi awan, nawiskeun biaya total panghandapna sareng kinerja pangsaéna tina vendor ESL. Labél éléktronik (ESL) leres-leres diskalakeun sareng pusat dikelola dugi ka volume anu teu aya watesna, henteu kedah server di toko.

Tag harga digital populérna dianggo di seueur industri kalayan ngembangkeun téknologi. Salah sahiji alesan yén toko ranté ritel ageung anu tiasa nempatkeun langkung seueur sumberdaya dina penjualan sareng pamasaran nyaéta aranjeunna parantos ngalengkepan tag harga digital, sareng ngahijikeun labél pinter sareng téknologi loT kalayan sistem nyalira: dina detik, sadaya labél harga digital nyaéta diropéa ku data pangénggalna ti kantor pusat tanpa gagal. Label rak éléktronik memicu perjalanan anu bagja pikeun palanggan anu hoyong langkung kalibet kana lingkungan balanja sareng diuntungkeun tina interaksi anu langkung jero sareng toko.

Ayeuna, beuki seueur ranté toko sareng supermarket ageung mimiti nyobian panggunaan harga digital. Ngaliwatan panggunaan tag harga digital, pangguna henteu ngan saukur tiasa ngahémat biaya tenaga kerja, tapi ningkatkeun ideu perlindungan lingkungan. Jalma-jalma ngajantenkeun daur ulang tag harga tiasa dimungkinkeun. Di sagigireun éta, tag harga digital ngabantosan tampilan toko langkung saéna langkung bersih sareng bentuk kapal tibatan sateuacana anu tiasa ngingetkeun pangguna akhir pisan. Pikeun toko ranté, kauntungan ageung labél éléktronik bakal langkung atra. Pamaké tiasa nganggo stratégi lampu LED pikeun ngalakukeun séri karya promosi anu nyorot ciri komoditi sareng kakuatan diskon. Dina hiji sisi, panon palanggan bakal katarik ku cara metode promosi anyar. Di sisi anu sanésna, para nasabah tiasa terang geuwat mana komoditi anu ilubiung dina promosi, mana anu henteu. Jalma-jalma bakal nyandak kaputusan gancang dina modeu promosi penjualan ieu.
    
Ngabandingkeun sareng tag harga tradisional, labél rak éléktronik tiasa ngamutahirkeun inpormasi komoditi kalebet harga, nami komoditi, waktos promosi, kode QR jsb sacara otomatis saatos ERP pangguna atanapi sistem POS ngomean inpormasi komoditi. Éta ogé tiasa ngédit témplat harga tag nyalira anu ngabantosan aranjeunna ngarobah gaya témplat kalayan bébas
      
Hayu urang mimitian nyobaan labél éléktronik pikeun ngalaman révolusi ritel anu énggal.

Kumaha Karya ESL?

ESL Nyingkronkeun sareng Cloud Platform

6226e0b52

Produk Patali

Aksésori

sdv

Sertipikat

rth (1)

FAQ

1. Naon anu diwangun dina sistem esl sadayana?

Éta diwangun ku tag ESL + base station + PDA scanner + software + mounting kit ESL tags: 1.54 '', 2.13 '', 2.66 '', 2.7 '', 2.9 '', 4.2 '', 5.8 '', 7.5 '' , 11.6 '', 13.3 '', warna bodas-hideung-beureum, dicabut batréna, base station: sambungkeun tag ESL kana scanner PDA sistem sadayana: ngabeungkeut tag ESL sareng komoditas Parangkat lunak: ngatur sistem ESL sareng ngédit témplat Mounting kit: bantosan Tag ESL dipasang di tempat anu béda

2. Naon témplat tampilan?

Citakan ngahartikeun inpormasi naon anu bakal ditampilkeun dina layar ESL sareng kumaha carana. Biasana tampilan inpormasi nyaéta nami komoditi, harga, asal, kode bar, jst.

3. Citakan tiasa disaluyukeun?

Teu kedah ngaropea. Éta visual pikeun ngédit témplatna, sami sareng gambar sareng nyerat dina kertas kosong. Kalayan parangkat lunak urang, sadayana mangrupikeun desainer.

4. Upami kuring mésér conto kanggo tés, naon anu kuring kedah diperhatoskeun?

Aya dua pilihan pikeun rujukan anjeun. a. Jenis dasar: 1 * Base station + sababaraha tag ESL + software b. Standar hiji: 1 kotak kit demo (sadaya jinis tag ESL + 1 * base station + software + 1 * PDA scanner + 1 set kit pemasangan + 1 * box) * Punten perhatoskeun base station perlu pikeun uji. Tag ESL kami ngan ukur tiasa dianggo sareng base station kami.

5. Kumaha cara ngagaleuh?

Mimiti ngawartosan kami ngeunaan sarat anjeun atanapi aplikasi Kadua kami bakal ngadugikeun anjeun numutkeun inpormasi anjeun Katilu punten ngadamel setoran numutkeun cutatan sareng kirimkeun tagihan bank Kaopat produksi sareng pengepakan bakal diatur Terakhir kirimkeun barang ka anjeun

6. waktos mingpin?

Pesenan sampel biasana 3-10 dinten Urutan formal nyaéta 1-3 minggu

7. Kumaha ngeunaan jaminan?

1 taun pikeun ESL

8. Naha anjeun nyayogikeun ESL demo kit pikeun diuji?

Leres. ESL demo kit sayogi, anu kalebet sagala ukuran tag harga ESL, base station, software sareng sababaraha asesoris.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali