Transformasi Digital RIU dina waktos COVID-19

RIU réngking nomer 35 dunya didirikan di Mallorca ku kulawarga Riu di 1953 salaku firma liburan leutik, kalayan diresmikeun hotél kota na anu mimiti di 2010, RIU Hotels & Resorts ayeuna gaduh 93 hotél di 19 nagara anu nampi langkung 4,5 juta tamu sataun.

ytj (1)

Ti labél kuno ka ESK awan ZKONG

Salaku bagian tina doronganna pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan dina waktos COVID-19, RIU chain hotel milarian cara pikeun ningkatkeun tampilan sareng raos réstoran na, sareng mastikeun kamampuan nampilkeun inpormasi ngeunaan tuangeun dina sababaraha basa tapi ogé hormat pikeun jarak sosial. Disagigireun RIU hoyong pisan ngirangan waktos sareng biaya pikeun ngapdet ménu.

ytj (2)

Kumaha jalanna

Abensys, mitra kami anu dipercaya dina basa Spanyol anu ngamimitian proyék ieu, nyatakeun yén integrasi sareng sistem RIU ngalangkungan API ZKONG saderhana. Ogé sadayana ESLs ZKONG ngajalankeun babarengan dina platform anu paling aman, panggancangna sareng sami, anu tiasa dianggo sacara global tanpa dipasang, staf sareng tamu tiasa yakin yén inpormasi tuang dijaga leres dina basa anu béda sareng update sacara real-time.

ytj (3)

Kauntungannana:

· Instalasi gancang sareng gampang

· Jelas sareng tampilan anu luar biasa

· Jasa sanés kontak

· Operasi tanpa kertas

· Pilihan anu teu terbatas pikeun desain eusi


Pos waktos: Okt-22-2020