Ngenalkeun Master Mode Terakhir ZKONG

Teu aya anu tipayun ningali intensitas krisis COVID-19, tapi sababaraha perusahaan modél mendakan yén aranjeunna langkung saé dilengkepan tibatan anu sanés — kalolobaanana kusabab kanyaho digitalna.

Kaséhatan sareng kasalametan pagawé sareng konsumén salawasna diutamakeun sacara mutlak. Ayeuna, perusahaan modél parantos nutup toko, waktosna teu acan pernah lami pikeun ngenalkeun sareng nyetél pakakas digital sapertos fashiontag kanggo damel jarak jauh sareng kolaborasi di gudang, pusat distribusi sareng toko fisik.

tyj (2)

Sacara umum, harga éléktronik labél / fashiontag berpotensi pikeun nyayogikeun perusahaan fashion dina opat hal konci: tampilan harga dinamis, layanan palanggan tambahan, pangalaman omnichannel, pamutahiran prosés.

Seueur studi kasus pikeun ESL / fashiontag of ZKONG parantos fokus kana komunikasi sareng pangalaman palanggan.

tyj (3)

Kalayan generasi fashiontag pangénggalna ZKONG, tampilan kertas éléktronik sareng kasadiaan umur batre 5 taun, ogé harga sareng produk anu dikelola ku ZKONG Cloud System dimana waé iraha waé.

tyj (4)

Nilai ZKONG fashiontag dina pantun:

Nyingkronkeun inpormasi online sareng offline pikeun pangalaman omnichannel

Henteu aya tugas manual sareng mahal ku ngagentos labél kertas, ngahémat staff langkung seueur waktos kanggo dijual

Saluyukeun harga pikeun promosi musiman / cuaca gampang

Kanggo kampanye anu langkung sering

Produk ogé nawiskeun manajemén saham, sareng fitur anti maling

Kamungkinan scanning QR-code mesen barang dina halaman wéb

Desain khusus pikeun gaya brand anjeun


Pos waktos: Okt-22-2020