Zkong & Pameran Perdagangan Ritel Ka-22 Cina - 2020CHINASHOP

Pameran Perdagangan Ritel Cina ka 22 - # 2020CHINASHOP - parantos maju di Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (NECC) di Shanghai.

Jaringan ZKONG nampilkeun produk canggih kami sareng solusi pikeun pameran, di Paméran Aula 8, stan 7032 kalayan skénario ritel lengkep anu disimulasikeun, sareng ogé labél éléktronik paling ipis - séri Blade.

Kami ngarepkeun ningali anjeun di stan kami pikeun ngajajah langkung seueur kamungkinan ritel teknologi.

Tuturkeun kami pikeun teras ngapdet sareng sadaya kajadian anyar sareng pamekaran téknologi jaringan ZKONG.

kiu (7)
kiu (8)
kiu (1)
kiu (2)
kiu (3)
kiu (4)
kiu (5)
kiu (6)

Waktos Post: Nov-24-2020