zkong tag harga digital E-INK Bluetooth 5.0 NFC labél éléktronik rak pikeun sunpermarket ritel

Panjelasan Produk:

-Brek: Zkong

-Neme

-Ukur: 1.54

-Ukur Lainna: 2.13 ″, 2.6, 2,7, 2.9, 4.2, 5.8, 7.511.6, 13.3

-Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.

-Battery Life: 5 taun

-Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng

-Suhu gawe0 ~ 45

-Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb

-Fungsi: tampilan, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb


Detil Produk

Ulasan Produk

Zkong Bluetooth 5.0 Pintonan Label Éléktronik ESL Éléktronik

trh

Label Rak Éléktronik Awan

Kami ngararancang labél éléktronik (ESL) kalayan pangecér ngarah Alibaba di Cina. Éta leres-leres solusi kelas perusahaan nganggo Bluetooth, Wi-Fi, sareng téknologi komputasi awan, nawiskeun biaya total panghandapna sareng kinerja pangsaéna tina vendor ESL. Labél éléktronik (ESL) leres-leres diskalakeun sareng pusat dikelola dugi ka volume anu teu aya watesna, henteu kedah server di toko.

Kumaha Karya ESL?

ESL Nyingkronkeun sareng Cloud Platform

6226e0b52

Produk Patali

Aksésori

sdv

Sertipikat

rth (1)

FAQ

1. Naon anu diwangun dina sistem esl sadayana?

Éta diwangun ku tag ESL + base station + PDA scanner + software + mounting kit ESL tags: 1.54 '', 2.13 '', 2.66 '', 2.7 '', 2.9 '', 4.2 '', 5.8 '', 7.5 '' , 11.6 '', 13.3 '', warna bodas-hideung-beureum, dicabut batréna, base station: sambungkeun tag ESL kana scanner PDA sistem sadayana: ngabeungkeut tag ESL sareng komoditas Parangkat lunak: ngatur sistem ESL sareng ngédit témplat Mounting kit: bantosan Tag ESL dipasang di tempat anu béda

2. Naon témplat tampilan?

Citakan ngahartikeun inpormasi naon anu bakal ditampilkeun dina layar ESL sareng kumaha carana. Biasana tampilan inpormasi nyaéta nami komoditi, harga, asal, kode bar, jst.

3. Citakan tiasa disaluyukeun?

Teu kedah ngaropea. Éta visual pikeun ngédit témplatna, sami sareng gambar sareng nyerat dina kertas kosong. Kalayan parangkat lunak urang, sadayana mangrupikeun desainer.

4. Upami kuring mésér conto kanggo tés, naon anu kuring kedah diperhatoskeun?

Aya dua pilihan pikeun rujukan anjeun. a. Jenis dasar: 1 * Base station + sababaraha tag ESL + software b. Standar hiji: 1 kotak kit demo (sadaya jinis tag ESL + 1 * base station + software + 1 * PDA scanner + 1 set kit pemasangan + 1 * box) * Punten perhatoskeun base station perlu pikeun uji. Tag ESL kami ngan ukur tiasa dianggo sareng base station kami.

5. Kumaha cara ngagaleuh?

Mimiti ngawartosan kami ngeunaan sarat anjeun atanapi aplikasi Kadua kami bakal ngadugikeun anjeun numutkeun inpormasi anjeun Katilu punten ngadamel setoran numutkeun cutatan sareng kirimkeun tagihan bank Kaopat produksi sareng pengepakan bakal diatur Terakhir kirimkeun barang ka anjeun

6. waktos mingpin?

Pesenan sampel biasana 3-10 dinten Urutan formal nyaéta 1-3 minggu

7. Kumaha ngeunaan jaminan?

1 taun pikeun ESL

8. Naha anjeun nyayogikeun ESL demo kit pikeun diuji?

Leres. ESL demo kit sayogi, anu kalebet sagala ukuran tag harga ESL, base station, software sareng sababaraha asesoris.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali