Écéran

Toko ranté ritel ageung anu parantos ngalengkepan Label Éléktronik, sareng ngahijikeun labél pinter sareng téknologi IoT kalayan sistem nyalira tiasa nempatkeun langkung seueur sumberdaya dina penjualan sareng pamasaran.

Pindah sihir sapertos kieu: dina detik, sadaya labél diénggalan ku data pangénggalna ti kantor pusat kalayan henteu gagal; dina sababaraha minggu, sadaya toko parantos ngahemat seueur waktos damel sareng biaya; dina sababaraha bulan, sadaya margin tambahan diamankeun ku solusi anyar sareng kapuasan pelanggan langkung luhur tina rak.

ESL ngajembatan sela-sela tantangan pikeun manajemén di toko, sareng mangrupikeun tonggak pikeun New Retail. ESL ngamimitian perjalanan anu bagja pikeun palanggan anu hoyong langkung kalibet kana lingkungan balanja sareng diuntungkeun tina interaksi anu langkung jero sareng toko.

Ejoy

tyj (1)

GreenPrice

ICA

Jingkelong

hmj

Genah palebah

yt