Ukuran Leutik

  • Wireless Retail Display Price Tags Esl Label Digital Shelf Talker For Low Temperature

    Tag Harga Ritel Nirkabel Wireless Esl Label Digital Rak Talker Pikeun Suhu Rendah

    Merk: Zkong
    -Name: tag harga tampilan ritel nirkabel esl label digital rak talker pikeun suhu handap
    -Ukuran: 2.13 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ", 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9", 4.2 ", 5.8 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 .3
    -Bahasa: Cina, Inggris, Polandia, Spanyol, Rusia, Jepang, Thailand, Arab, jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Blutooth e pricer label smart price tag electronic labeling system elctronics stores

    Blutooth e pricer labél palinter tag harga éléktronika sistem panyiri éléktronik

    Merk: Zkong
    -Name: Blutooth e pricer labél palinter harga tag éléktronika sistem panyiri toko elctronics
    -Ukuran: 2,66 ″
    -Ukuran Lainna: 1.54 ", 2.13 ″, 2.7 ″, 2.9", 4.2 ", 5.8 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Polandia, Spanyol, Rusia, Jepang, Thailand, Arab, jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Digital Price Tag E Shelf Label Pricer ESL For Supermarket Retail Stores

    Tag Harga Digital E Rak Label Pricer ESL Pikeun Toko Ritel Supermarket

    Merk: Zkong
    -Name: tag harga digital e label label pricer ESL pikeun toko ritel supermarket
    -Ukuran: 2.9 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ", 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 4.2", 5.8 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Polandia, Spanyol, Rusia, Jepang, Thailand, Arab, jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Zkong ESL digital shelf labels  e ink price tag for retail chain stores

    Labél rak digital Zkong ESL e tag harga tinta pikeun toko ranté ritel

    Merk: Zkong
    -Nama: Zkong ESL labél rak digital e tag harga tinta pikeun toko ranté ritel
    -Ukuran: 2.13 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ", 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9", 4.2 ", 5.8 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 .3
    -Bahasa: Cina, Inggris, Polandia, Spanyol, Rusia, Jepang, Thailand, Arab, jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Electronic Shelf Label pricer retail display price tags esl system

    Label Éléktronik harga tag tampilan ritel harga sistem éceran

    Merk: Zkong
    -Name: Éléktronik Rak Label harga rél tampilan tag harga ecl sistem
    -Ukuran: 2.7 ″
    -Ukuran Lainna: 1.54 ”, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.9 ″, 4.2”, 5.8 7., 7.5 .6 11.6 ″, 13.3 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Polandia, Spanyol, Rusia, Jepang, Thailand, Arab, jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Electronic Shelf Label pricer retail display price tags esl system

    Label Éléktronik harga tag tampilan ritel harga sistem éceran

    Merk: Zkong
    -Name: Éléktronik Rak Label harga rél tampilan tag harga ecl sistem
    -Ukuran: 1.54 ″
    -Ukur Lainna: 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ”, 5.8 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Polandia, Spanyol, Rusia, Jepang, Thailand, Arab, jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb

  • Digital price tag eink bluetooth tag for supermarket

    Tag harga digital tag Bluetooth eink pikeun supermarket

    Merk: Zkong
    -Nama : Digital tag tag eink Bluetooth pikeun supermarket
    -Ukuran: 4.2 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 5.8 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb