Tentang Kami

Jaringan Zkongmangrupikeun inovator sareng solusi-supir Cloud Electronic Shelf Label (ESL), nawiskeun pangecér kalayan produk anu andal sareng biaya murah di panjuru dunya. Kalayan bantosan méga rak éléktronik Zkong's Cloud Electronic (ESLs) sareng téknologi IoT, pangecér tiasa sacara gampil ngatur sareng ngadorong penjualan sareng promosi di toko kalayan gancang, gancang, sareng konsistén.

ESL kami siap dianggo dina téknologi Bluetooth sareng NFC, tampilan anu lengkep grafis, sareng tilu warna. Kacuali pikeun nembongkeun detail produk sapertos harga, saham, sareng promosi, urang ogé tiasa ngaropea labél pikeun inpormasi sareng bentuk bentuk anu tiasa ditampilkeun anu diperyogikeun.

Kalayan téknologi canggih struktur awan sareng komunikasi nirkabel, Zkong parantos sampurna nyumponan rupa-rupa rébuan toko di sakumna dunya, sareng ngabantosan aranjeunna salamet dina tantangan épisiénsi kolaborasi anu rendah, tingkat sesar harga tinggi, dasar ngical barang dagangan dasar sareng naékna operasi. .

Asalna ti pabrik labél Éléktronik (ESLs), urang nuju berkembang salaku perusahaan terkemuka anu nyayogikeun alat IoT sareng platform Cloud anu nganteurkeun sért lengkep solusi sareng jasa. Solusi inovatif kami mangrupikeun léngkah konci pikeun toko pinter ngarobih tina bata tradisional sareng mortir kana bisnis Omnichannel. Sareng kami nguntungkeun pangecér sareng pembeli tina pangalaman di toko anu langkung saé, ku éta, pembeli tiasa kéngingkeun harga, promosi, tingkat saham, tinjauan sosial, sareng inpormasi anu diarepkeun tina rak, sareng pangecér tiasa nampi wawasan palanggan langsung tina data ageung sareng ningkatkeun penjualanna ku cara anu langkung épisién sareng hemat biaya.

Pikeun langkung ti 15 taun, kami ngahontal rékor bisnis anu luar biasa, sareng ngalayanan palanggan ti 35 nagara. Kami damel sareng hubungan anu caket sareng seueur merek ritel pangageungna, sapertos Alibaba Group, Lenovo Group, Vodfone, China Mobile, Coop Group, E-ink, Qualcomm, sareng seueur deui anu sanés.

Pandangan kami pikeun nerapkeun labél rak éléktronik Cloud (ESLs) pikeun Unggal Toko Smart. Misi kami pikeun ngagedekeun jaringan bisnis anu langkung nguntungkeun sacara internasional. Kami ngabagéakeun mitra di sakumna dunya pikeun ngawangun kerjasama anu jero, sareng kami siap ningkatkeun penjualan anjeun sareng ngaoptimalkeun margin anjeun kalayan solusi anu dikembangkeun.

Hayu 3000 toko koperasi wani-wani ninggali label harga kertas tradisional sareng ngobrol langsung sareng rak.