Labél Sistem éléktronik Awan Revolusioner (ESLs) Sistem

Perpanjang Modél Bisnis Anjeun nganggo sistem Labél Cloud Electronic Revolutionary (ESLs)

Solusi Awan Zkong

Sampurna nyumponan sagala rupa kabutuhan bisnis pikeun kaperluan beroperasi, penjualan, hemat biaya, kaamanan, jst.

Manajemén Awan Nyata

Kami mendesain arsitektur awan SaaS nyata pikeun sistem ESL. Sareng sistem ESL kami nganteurkeun harga anu paling murah, sareng ngaktipkeun gancang nalika pangecér nyalin kasuksésan ti hiji toko ka toko anu sanés.

Aplikasi Perusahaan tina Ritel

Platform awan Zkong nyayogikeun cara anu gampang pisan pikeun ngahubung sareng sistem ERP / POS, anu langkung operatif dina lingkungan perusahaan, éta gancang muncul sareng sistem pangguna sareng sampurna muncul sareng sistem pangguna.

Kasuksésan Usaha dina Biaya Anu Paling Murah

Solusi Awan ESL Zkong ngarahkeun bisnis palanggan kana kasuksésan anu gedé ku biaya panghandapna, henteu paduli kumaha ESL dikintunkeun atanapi sabaraha toko anu nyambung sareng platform ESL cloud.

Dipanjangan pikeun Langkung Industri

Téknologi komunikasi nirkabel canggih Zkong sareng pangalaman pamekaran proyék ngiringan konsumén kana infrastruktur langkung seueur industri.

Industri

Kalengkepan 1000+ jinis kasus anu sanés

Solusi siap-siap na khusus pisan

HUBUNGAN DENGAN APLIKASI LAIN

@ZKONG

Anjog kana sirkulasi

Anjog kana peredaran umur inpormasi

Kami komitmen pikeun nyayogikeun layanan khusus kanggo unggal pelanggan, solusi anu sampurna pikeun sadaya kaperluan anu aya hubunganana sareng pelanggan。

Pangecér

Hubungan sareng konsumén anjeun dina cara anu anyar sareng pikaresepeun

Pamakéna

Ningkatkeun interaksi di toko sareng ningkatkeun kapuasan pelanggan

Otomatisasi harga anu akurat

Waktos promosi leres

Analisis tingkah laku

Jasa ningkat

Margina ngembang

Genep Kauntungan Utama

Solusi Zkong Electronic Shelf Labels (ESLS) nyambungkeun toko sareng platform méga Éléktronik Label (ESLS) pikeun nyebarkeun biaya panghandapna.

  • Konsumsi énergi rendah
  • Platform awan
  • Ngahémat biaya
  • Efisiensi operasional
  • Kasalametan sareng stabilitas
  • Prosés data anu masif
  • Umur batre dugi ka 5 taun