LCD manjang

  • Zkong all sizes 23 Inch 35 inch 55 inch 65 Stretched LCD screen advertising player digital signage touch screen video display

    Zkong sadaya ukuran 23 Inci 35 inci 55 inci 65 Terbit LCD pamuter iklan tampilan layar digital layar sentuh layar pidéo

    '- CPU: S500 ARM Cortex A9 Quad Cores

    - Resolusi Tampilan: 23.1 "Layar Lebar Ultra Lebar 1920 * 185

    - Kakuatan: input DC 12V / 2A, panganteur TYPE_C, Stand-by <0.5W

    - Caang: 400nit

    - Kontras: 1200 : 1

    - Android: Android 5.1.1

    - RAM / ROM: DDR3 1G + 8/16G

    - Antarmuka USB: 3 slot USB 2.0 diperpanjang ka komputer, flash disk, kaméra, jst.

    - Kapanjangan: microUSB Interface, Sambungkeun ka PC salaku antar muka parangkat lunak, atanapi sambungkeun USB

    disk, Kaméra, TP sareng Alat Periferal sanés

    - WIFI: 802.11b / g / n (2.4 / 5GHz)

    - Ethernet: 10M / 100M Ethernet

    - Multi-basa: Slot kartu TF: ngadukung maén multimédia

    - Kartu TF: Slot kartu TF: ngadukung maén multimédia

    - Suhu Gawé: 0-50C °

    - Format Dukungan: