7,5 inci

  • Supermarket electronic price tag esl electronic shelf label digital price tag

    Pasar swalayan harga éléktronik tag éléktronik label éléktronik tag harga digital

    Merk: Zkong
    -Nami : Supermarket tag harga éléktronik tag éléktronik tag éléktronik tag harga digital
    -Ukuran: 7.5 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 5.8 ″ 11.6 ″, 13.3 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb