Apoték

Di masarakat anu sepuh, paménta ubar gancang tumuh, sahingga toko obat ngagaduhan peran penting dina industri ritel modéren.

Electronic Shelf Label (ESL) mangrupikeun cara anu leres pikeun ngamajukeun pangobatan kalayan langkung ati-ati sareng ketat, sareng ningalikeun inpormasi anu diperyogikeun sapertos efek samping, kontérap, sareng anu sanés anu kedahna palanggan terang dina rak.

Saluareun éta, ESL ogé mendasar pikeun sistem IoT ngaoptimalkeun kinerja penjualan toko ubar ku akurat néwak kabutuhan konsumén sareng gancang nyaluyukeun saham pikeun paménta pasar. Teu diragukeun, ESL parantos ngamimitian révolusi digital di toko ranté narkoba.

ESL - Ph. Heungens

ESL - Ph. Leroy - Engis

ESL - Ph. Tennstedt

Farmasi Tillia