Dahareun seger

Pikeun pasar pangan seger, masalah ageung anu kedah diungkulan sapertos kieu.

Nyaluyukeun harga dugi ka 4 kali per dinten sateuacan béakna sareng parobihan usum;

Ngaganti labél kertas anu sering ruksak ku cai;

Kurang aksésoris katuhu pikeun méréskeun inpormasi produk ku cara anu pinter sareng éfisién;

Jualan sareng margina turun kumargi seueur sumber sareng biaya anu boros.

Kalayan mégaan Zkong urang Éléktronik Rak, masalah éta langsung dihapus. Toko kadaharan seger dirobih janten lingkungan anu langkung ditampi kalayan dasar barang dagangan anu bersih sareng rapih, sareng label pinter pikeun ningkatkeun jumlah penjualan ku cara anu berkelanjutan.

Kumpulan dahareun Fulai [Changsha, Cina]

Poto rasa buah seger [Hangzhou, Cina]

HEMA Xiansheng

rt