Éléktronika

Di toko produk digital, harga hijian anu tinggi sareng detail produk anu cekap sok janten halangan ageung pikeun balanja dina situs.

Label Éléktronik (ESL) mangrupikeun léngkah anu maju pikeun pamilik toko pikeun ningalikeun sareng nunjukkeun seueur spésifikasi dina sababaraha detik. Sareng éta langkung merenah pikeun konsumén pikeun milih sareng ngagaleuh tina modél anu sami anu fungsina béda-béda.

Éta bakal janten perjalanan anu pikaresepeun pikeun konsumén nalika aranjeunna tiasa kéngingkeun detil produk anu cekap sareng kauntungan anu disumputkeun ngalangkungan ESL, sareng mastikeun naon anu aranjeunna leres-leres butuhkeun dina prosés mésér anu disingkat.

CinaMobile

banner

Lenovo

rht (1)

T-moblie

Xiaomi

banner

Leres