Gudang

Electronic Shelf Label (ESL) ngirangan bahan kertas sareng ngajantenkeun manajemén gudang langkung gampang tibatan sateuacanna. Tingali manpaatna sakumaha ieu di handap.

Hubunganana leres sareng sistem ERP;

Inpo barang lengkep ditampilkeun;

Apdet tingkat saham instan;

Bantuan fungsi waspada LED dina labél;

Kalayan sadaya fitur éta, gudang tiasa diamankeun tina akurasi inpormasi anu ningkat, pencegahan résiko saham-kaluar sareng kontrol biaya.

Dagang Depot

hrt (5)
hrt (4)
hrt (2)
hrt (3)
hrt (1)