11,6 inci

  • Electronic Shelf Label ESL NFC Digital Price Tag Eink tag for Chain Store

    Label Éléktronik Label ESL NFC Digital Tag Tag Eink pikeun Chain Store

    Merk: Zkong
    -Nami : Label Éléktronik Label ESL NFC Digital Tag Tag Eink pikeun Chain Store
    -Ukuran: 11.6 ″
    -Lain Ukuran: 1.54 ″, 2.13 ″, 2.6 ″, 2.7 ″, 2.9 ″, 4.2 ″, 5.8 ″ 7.5 ″, 13.3 ″
    -Bahasa: Cina, Inggris, Perancis, Thai, Arab, Spanyol, Portugis jsb.
    -Battery Life: 5 taun
    -Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
    -Suhu Kerja: 0 ~ 45
    -Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
    -Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb