Blutooth e pricer labél palinter tag harga éléktronika sistem panyiri éléktronik

Panjelasan Produk:

Merk: Zkong
-Name: Blutooth e pricer labél palinter harga tag éléktronika sistem panyiri toko elctronics
-Ukuran: 2,66 ″
-Ukuran Lainna: 1.54 ", 2.13 ″, 2.7 ″, 2.9", 4.2 ", 5.8 ″, 7.5 ″ 11.6 ″, 13.3 ″
-Bahasa: Cina, Inggris, Polandia, Spanyol, Rusia, Jepang, Thailand, Arab, jsb.
-Battery Life: 5 taun
-Témbong: bodas, hideung, beureum / konéng
-Suhu Kerja: 0 ~ 45
-Sertipikat: ISO / CE / FCC / ROHS jsb
-Fungsi: tampilan inpormasi, lampu LED, NFC, manajemén toko jsb


Detil Produk

Ulasan Produk

Blutooth E Pricer Label Smart Harga Tag Éléktronik Labeling System Toko Elctronics

Solusi panyiri rak éléktronik Zkong's (ESL) ngabantosan anjeun pikeun ngahémat waktos ku apdet harga otomatis. Éta langkung hemat biaya tibatan kertas, sareng ningkatkeun pangalaman konsumén anjeun kalayan harga anu akurat, dipercaya. Éta dijalankeun ku solusi kelas perusahaan anu ngan ukur nganggo hiji server, ngagabungkeun téknologi Bluetooth, Wi-Fi sareng komputasi awan, nawiskeun biaya total kapamilikan anu panghandapna sareng manajemén anu paling fleksibel. Henteu aya server anu diperyogikeun di toko pikeun ngawujudkeun manajemén basis awan anu gampang sareng éfisién.

Zkong ESL tiasa ngarobih harga sareng promos dina hiji rak kalayan tangkas, atanapi jutaan, dimana waé, dina sababaraha detik. Nyaho harga anjeun leres, salawasna. ESL nyingkronkeun harga sareng pembaruan inpormasi di toko. Komunikasi harga anjeun langsung ka rak. Ieu bakal nurunkeun tenaga kerja sareng biaya anu dibutuhkeun, ngaoptimalkeun prosés manajemén toko sareng ngirangan keluhan anu disababkeun ku kasalahan harga

tyj (1)

ESLs anu lengkep grafis tiasa dianggo pikeun nyorot promos sareng, kalayan labél Bluetooth kami, tawaran anu langkung pribadi, pikaresepeun sareng rewarding tiasa dikirim ka telepon pinter konsumén dumasar kana kabiasaan mésérna - tina riwayat pamilarian dugi ka pamésér anu tiheula. Naon deui, anjeun tiasa ngajantenkeun mérek pikeun ngamajukeun produkna dina labél anjeun, ngahasilkeun pendapatan tina rak-sisina anu langkung gesit, narik perhatian - sareng nguntungkeun.

Zkong ESL ogé tiasa ngawangun pangalaman di-toko pribadi, interaktif sareng aktip. Kalayan Internét tina Hal-hal (IoT) anu diaktipkeun ESLs, janten toko anu disambungkeun sareng didigitalkeun ujung-ujung anjeun pikeun ngarobih labél anu teu aya watesna dina detik, sareng ngawangun pangalaman pribadi, interaktif sareng pikaresepeun.
Anjeun tiasa ngahijikeun deui pangalaman virtual sareng di toko ku nunjukkeun data anu dipeunteun konsumén online, sapertos harga pesaing, tingkat saham, sareng ulasan sosial. Sareng, anjeun tiasa nunjukkeun inpormasi naon waé - mis. Harga per kilo, asal, inpormasi daur ulang sareng seueur deui. Pangalaman mérek ogé tiasa diwanohkeun, sapertos bengkel masak, téknologi 'kumaha' pituduh sareng kelas kabugaran.

Otomatiskeun prosés anjeun ku ngagunakeun Solusi Tampilan Label Éléktronik ZKONG kami.

tyj (2)
tyj (3)

Kumaha Karya ESL?

ESL Nyingkronkeun sareng Cloud Platform

6226e0b52

Produk Patali

Aksésori

sdv

Sertipikat

rth (1)

FAQ

1. Naon anu diwangun dina sistem esl sadayana?

Éta diwangun ku tag ESL + base station + PDA scanner + software + mounting kit ESL tags: 1.54 '', 2.13 '', 2.66 '', 2.7 '', 2.9 '', 4.2 '', 5.8 '', 7.5 '' , 11.6 '', 13.3 '', warna bodas-hideung-beureum, dicabut batréna, base station: sambungkeun tag ESL kana scanner PDA sistem sadayana: ngabeungkeut tag ESL sareng komoditas Parangkat lunak: ngatur sistem ESL sareng ngédit témplat Mounting kit: bantosan Tag ESL dipasang di tempat anu béda

2. Naon témplat tampilan?

Citakan ngahartikeun inpormasi naon anu bakal ditampilkeun dina layar ESL sareng kumaha carana. Biasana tampilan inpormasi nyaéta nami komoditi, harga, asal, kode bar, jst.

3. Citakan tiasa disaluyukeun?

Teu kedah ngaropea. Éta visual pikeun ngédit témplatna, sami sareng gambar sareng nyerat dina kertas kosong. Kalayan parangkat lunak urang, sadayana mangrupikeun desainer.

4. Upami kuring mésér conto kanggo tés, naon anu kuring kedah diperhatoskeun?

Aya dua pilihan pikeun rujukan anjeun. a. Jenis dasar: 1 * Base station + sababaraha tag ESL + software b. Standar hiji: 1 kotak kit demo (sadaya jinis tag ESL + 1 * base station + software + 1 * PDA scanner + 1 set kit pemasangan + 1 * box) * Punten perhatoskeun base station perlu pikeun uji. Tag ESL kami ngan ukur tiasa dianggo sareng base station kami.

5. Kumaha cara ngagaleuh?

Mimiti ngawartosan kami ngeunaan sarat anjeun atanapi aplikasi Kadua kami bakal ngadugikeun anjeun numutkeun inpormasi anjeun Katilu punten ngadamel setoran numutkeun cutatan sareng kirimkeun tagihan bank Kaopat produksi sareng pengepakan bakal diatur Terakhir kirimkeun barang ka anjeun

6. waktos mingpin?

Pesenan sampel biasana 3-10 dinten Urutan formal nyaéta 1-3 minggu

7. Kumaha ngeunaan jaminan?

1 taun pikeun ESL

8. Naha anjeun nyayogikeun ESL demo kit pikeun diuji?

Leres. ESL demo kit sayogi, anu kalebet sagala ukuran tag harga ESL, base station, software sareng sababaraha asesoris.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali